ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 Ένα μήνα μετά την επιτυχία των παραστάσεων DustintheWindπου βασίστηκαν στο θεατρικό έργο του αείμνηστου Νίκου Μώρου«Είσαι καλά βρε;», ο Σύλλογος ΣΤΗΡΙΞΗ κατά των Εξαρτήσεων και του AIDSεπιθυμεί να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του σε όλους εκείνους τους ανθρώπους και συνεργάτες που, εμφανώς ή αφανώς, συνέβαλαν στην παραγωγή και στην επιτυχία των παραστάσεων.

Toπρώτο ευχαριστώ στην οικογένεια Μώρου που μας εμπιστεύτηκε το χειρόγραφο του αείμνηστου Νίκου Μώρου και στην ψυχίατρο Μένη Μαλλιώρη για την επιστημονική της υποστήριξη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στον σκηνοθέτη της παράστασης, τον Πέτρο Γάλλια, που επί τρείς περίπου μήνες έδωσε πραγματικά την ψυχή του στο έργο που του αναθέσαμε, έβαλε το δικό του στίγμα μετατρέποντάς το σε μια μουσικοθεατρική παράσταση, μένοντας ταυτόχρονα πιστός στα μηνύματα και στο πνεύμα του έργου του Νίκου Μώρου. Ο Πέτρος Γάλλιας έχει το χάρισμα να απογειώνει όποιο έργο του ανατεθεί γιατί το κάνει κυριολεκτικά «δικό του».

Ένα επίσης τεράστιο ευχαριστώ στα 14 παιδιά, τους μαθητές, τις μαθήτριες, τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που ανάλωσαν τον λίγο ελεύθερο χρόνο τους σε πολύωρες πρόβες για να πετύχουν το αποτέλεσμα που όλοι χαρήκαμε.  Ιδιαίτερη αναφορά οφείλουμε στους Μάνθο Δαμίγο, Δημήτρη Ντάλλα, Θοδωρή Πανδή, και τον εκπληκτικό πιανίστα Σταμάτη Σεραφείμ που, με δική τους πρωτοβουλία, έντυσαν μουσικά την παράσταση με υπέροχα τραγούδια σε δικούς τους στίχους και μουσική.

Ευχαριστούμε την Πένυ Μαμάλου για τα κοστούμια και την ακούραστη υποστήριξή της όλο το διάστημα της προετοιμασίας.  Τον Ακη Χειρδάρη για τα σκηνικά και τη συμμετοχή του στο videoτης παράστασης.  Για την ίδια συμμετοχή ευχαριστούμε τη δημοσιογράφο Ηρώ Λέλλα, τις ηθοποιούς Σοφία Κολονιάρη, Σοφία Κοντόπουλου, Μαριέτα Σαββανή και Αντωνία Πετροπούλου.

Για τον σχεδιασμό της αφίσας και του προγράμματος την Φιλένη Λοράνδου.

Το προσωπικό του Δημοτικού θεάτρου και τον προϊστάμενο του Γραφείου Πολιτισμού Φώτη Σκούρτη για τη συνδρομή τους.

Τον Κερκυραϊκό ΓΣ για την παραχώρηση της αίθουσάς τους για τις πρόβες.

Τους χορηγούς μας, ΟΛΚΕ, ΚΤΙΣΜΑ, καφέ Ζαμανφού, Θ. Παγκράτη, ΒΡΥΩΝΗ ηχητικά συστήματα και την ταβέρνα ΠΕΡΓΟΛΑ.

Φυσικά, τους χορηγούς επικοινωνίας μας, τα ΜΜΕ και τους ηλεκτρονικούς ιστότοπους της Κέρκυρας για την προβολή της παράστασης από το στάδιο προετοιμασίας της.

Τέλος, ευχαριστούμε το κοινό της Κέρκυρας που παρακολούθησε την παράσταση και εκφράστηκε με τόσο ενθουσιασμό για το αποτέλεσμά της καθώς και τους εκπαιδευτικούς και τα σχολεία της Κέρκυρας που γέμισαν το Δημοτικό θέατρο στις 2 ειδικές πρωινές παραστάσεις.

Η παράσταση «DustintheWind» ήταν ένα δύσκολο, πρωτόγνωρο και προκλητικό εγχείρημα για το Σύλλογό μας.  Τα καλά λόγια του κοινού, η ικανοποίηση στα πρόσωπα των παιδιών-συνεργατών και ο θετικός απόηχος που ακολούθησε τις παραστάσεις, μας κάνουν να πιστεύουμε ότι τα καταφέραμε.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

No Comments Yet.

Leave a comment